Kansino Logo
Icon/Search-N1

Klachtenprocedure

Het doel van deze klachtenprocedure is om u, onze klanten, te informeren over hoe u contact kunt opnemen met betrekking tot eventuele klachten die u heeft over onze diensten. Deze procedure legt ook uit hoe wij bij Play North Ltd. (het "Bedrijf") klachten behandelen en welke opties beschikbaar zijn als spelers niet tevreden zijn met onze oplossing met betrekking tot hun klachten.

Hoe contact opnemen met Kansino

Openingstijden:

De klantenservice van Kansino is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Contactkanalen:

U kunt contact opnemen met onze klantenservice:

1. Gebruik van de "Live Chat" functie op onze site, www.kansino.nl

2. E-mailadres: [email protected]

3. Telefonisch op 0800-7770333

Het indienen van een klacht is gratis via al deze communicatiekanalen.

Een klacht indienen?

Als u als speler een klacht heeft, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze klantenservice bevestigt de ontvangst van uw klacht binnen 72 uur. Een senior medewerker zal de klacht zo snel mogelijk beoordelen en behandelen, en we zullen de best beschikbare middelen gebruiken om uw klacht op te lossen. Uw klacht wordt binnen 8 weken afgehandeld.

In het geval dat de klacht niet in behandeling wordt genomen, wordt u binnen 7 dagen schriftelijk op de hoogte gesteld van deze beslissing. Klachten die al eerder zijn behandeld worden niet opnieuw in behandeling genomen, de formele beslissing inclusief argumentatie wordt altijd aan u verstrekt. Eventuele schikkingen die voortvloeien uit een klacht zullen binnen 72 uur na de schikking worden afgehandeld.

Interne escalatie

Laat het ons weten als u het niet eens bent met de uitkomst van uw klacht en we zullen de klacht verder escaleren binnen onze organisatie.

Hoofdpartner van AZ Alkmaar

AZ Alkmaar
Big Time GamingEvolutionGreentubeiSoftBetGames GlobalNetEntNolimit CityPragmatic PlayPush GamingRelax GamingYggdrasilRed TigerStakelogicPlay n GoELKMerkurQuickspinSG DigitalThunderkickInspiredHacksawG GamesRed RakeWazdanSynotSpinomenalSkywindRAW iGamingBooming GamesOryxGamomatGaming CorpsSwinttRuby Play